Nova modna linija LOVELion - Serbia Fashion Week

LOVELion collection by Suzana Perić & IVKOVIĆ1789

Na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu i 28. Fashion Selection-u u Beogradu premijerno su prikazani modeli iz nove kolekcije tašni LOVELion koja je nastala kao zajednički projekat modne kreatorke Suzane Perić i brenda IVKOVIĆ1789. Do saradnje je došlo spontatno, ali je pozitvna energija i slično shvatanje mode vrlo brzo dovelo do jasnih modela tašni i opšte slike kolekcije. Kao što i sam naziv kolekcije LOVELion govori, ljubav je u svemu najvažnija, pa tako i prema poslu koji radimo, a kada se još lavovski borimo za svoje ideje, uspeh ne može da izostane.

Kolekcija je bazirana na kombinaciji naočigled različitih pristupa modi – urbanom i vanvremenskom, ali suštinski zasnovanom sa istim principima – unikatno, prepoznatljivo i uz brigu i o najsitnijim detaljima svakog prozvoda.

Kolekcija je namenjena osobama koje nastoje da budu jedinstvene, ali pridaju značaja kvalitetnoj izradi odeće i aksesoara koji nose. Znači, LOVELion kolekcija je za savremenu, urbanu pank elegantnu damu i muškarca od stila.

Mozda će Vas interesovati još neki od naših kataloga:

KO SMO MI

ŠTA RADIMO

NAŠI PROIZVODI

KONTAKT

PRATITE NAS

Twitter Facebook Google+ Dribbble Pinterest Instagram

Atelje i knjigoveznica IVKOVIĆ   |   Art bookbinding & design studio IVKOVIĆ
All rights reserved. © 2017